| | Göz renginize göre kişilik özellikleriniz | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
HayleyQlikk-rockpnkgirl Üye

çin astrolojisi: 
Doğum Tarihi: 25/10/96
Puanı: 2969
 | Konu: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz Cuma Ağus. 21, 2009 10:55 am | |
| Mavi gözlüler: Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişilerdir. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşlarıdır. Çevreleri tarafından da çok sevilirler… Yeşil gözlüler: Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın bunu bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişilerdir. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar… Ela gözlüler: Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar… Koyu kahverengi gözlüler: Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler… Açık kahverengi gözlüler: Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar… |
|
 | |

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz Cuma Ağus. 21, 2009 10:58 am | |
| gözlüler:
Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler… Koyu kahverengi bnm ki ama siyeh deel  |
|
 | |
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
Doğum Tarihi: 27/11/90
Puanı: 4813
 | Konu: Geri: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz Cuma Ağus. 21, 2009 10:58 am | |
| evet tamda öyleyimdir  içimde hiç kötülük kırıcılık ne yok karşımdaki mutlu olsun yeter ne istiyosa yaparım  ne istiyosa olsun  _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|
 | |
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
| bişe unuttum ıhı ıhı fazla söze gerek yok  _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|
 | |
Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
Doğum Tarihi: 18/05/93
Puanı: 10484
 | Konu: Geri: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz Cuma Ağus. 21, 2009 11:09 am | |
|  hmm benimde koyu kahve _________________ ♥ RİCKY MARTİN ♥
|
|
 | |
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz Cuma Ağus. 21, 2009 11:10 am | |
| hmmmmm senin içinde iyidir inşallah  _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|
 | |

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz Cuma Ağus. 21, 2009 11:11 am | |
| kişiliğime uymuş ....  |
|
 | |
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz Cuma Ağus. 21, 2009 11:14 am | |
| ozmaan bi problem yok  _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|
 | |
ricky_star Yeni Üye

çin astrolojisi: 
Doğum Tarihi: 18/09/91
Puanı: 75
 | Konu: Geri: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz Salı Ara. 01, 2009 3:45 pm | |
| benim göz rengim yok benim göz rengim giydiğim şeye göre koyu ya da açık oluyo:D:D |
|
 | |
Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz Cuma Ara. 04, 2009 8:33 pm | |
| vayyyyyyy _________________ ♥ RİCKY MARTİN ♥
|
|
 | |

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz C.tesi Ara. 05, 2009 2:54 pm | |
|  güzelmiş  |
|
 | |
ricky_star Yeni Üye

çin astrolojisi: 
Doğum Tarihi: 18/09/91
Puanı: 75
 | Konu: Geri: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz C.tesi Ara. 05, 2009 3:34 pm | |
|  teşekkürler |
|
 | |
Ju JuLy Özel Üye

çin astrolojisi: 
Doğum Tarihi: 27/06/95
Puanı: 12
 | Konu: Geri: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz Cuma Mayıs 28, 2010 9:22 pm | |
| |
|
 | |
Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Göz renginize göre kişilik özellikleriniz Perş. Eyl. 23, 2010 8:27 pm | |
| oda güzell  _________________ ♥ RİCKY MARTİN ♥
|
|
 | |
| | Göz renginize göre kişilik özellikleriniz | |
|