Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
Doğum Tarihi: 18/05/93
Puanı: 10484
 | Konu: Sitemizde Moderator Başvurusu İçin Gerekli Çarş. Tem. 01, 2009 3:03 pm | |
| Moderatörlerde aranan özellikler * Türkçe yazım ve imlá kurallarına özen gösterme, * Temel seviyede bilgisayar bilgisi, * Orta seviyede internet ve forum bilgisi,
Moderatörlerden beklenen görevler * Foruma açılmış konuları kontrol etmek, * Yanlış bölüme açılan konuları uygun bölüme taşımak, * Konu başlıklarını, gerekiyorsa, uygun formata dönüştürmek, * Konulardaki Türkçe yazım ve imlá hatalarını düzeltmek, * Konuyu görsel olarak düzenlemek (renkli başlıklar, resimler vs.), * Konuları kontrol etmenin yanında, gerekli bölümlere yeni konular açmak.
Moderatörlük Başvurusunda: * İsim Soyisim * Nerden * Yaş * Günlük Ne Kadar İnternete ve Foruma Girebileceği * Bize Yardımcı Olabileceği Bölümler[/color][color=red](Başvurmak isteyenler cevapları Admine özel mesajla atabilirsiniz)
En son Admin tarafından Ptsi Tem. 27, 2009 8:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
Doğum Tarihi: 27/11/90
Puanı: 4813
 | Konu: Geri: Sitemizde Moderator Başvurusu İçin Gerekli Perş. Tem. 02, 2009 7:56 pm | |
| bneni moderator yapabilirmisiniz acaba? resim video ve albümleri haberlero bölümlere bakarım ayrıca o video bölümünü iyice geliştirecem bi videography bölümü yapalım diyorum bende bütün videoları var maria beyaz olan videoda the cup of life 3 4 değişik versiyon daha ne var eğer iisterseniz hergün bol bool giderim isterseniz kendi pcim var nedersiniz? |
|
Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Sitemizde Moderator Başvurusu İçin Gerekli Cuma Tem. 03, 2009 10:41 am | |
| tamam sitedeki katılımına ve kalıcılığına bakarım,o videolarıda paylaşırsan sevinirim...
En son Admin tarafından Ptsi Tem. 27, 2009 8:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Sitemizde Moderator Başvurusu İçin Gerekli Cuma Tem. 03, 2009 11:37 am | |
| hay hay ben herzaman burdayım ve ayrıca video bölümünde yanlışda var maria olan maria(spanish radio edit) lacak ve daha var asrtık sne telafi edersin  selamlar |
|
Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Sitemizde Moderator Başvurusu İçin Gerekli Cuma Tem. 03, 2009 7:37 pm | |
| Tamam.Şuan paylaşımların iyi gidiyor sevindim.Hep böyle gideceğinede eminim.Çok Teşekkürler... |
|
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Sitemizde Moderator Başvurusu İçin Gerekli Çarş. Tem. 29, 2009 11:38 am | |
| bişe değil mutlu ol o yeter  _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|
Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Sitemizde Moderator Başvurusu İçin Gerekli Perş. Eyl. 03, 2009 10:48 pm | |
| ibrahim tatlıses gibi her cümlende mutlu ol yeter diosunn  _________________ ♥ RİCKY MARTİN ♥
|
|
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Sitemizde Moderator Başvurusu İçin Gerekli Perş. Eyl. 10, 2009 9:17 am | |
| aynen öyle _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|