| | Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
Doğum Tarihi: 18/05/93
Puanı: 10484
 | Konu: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Salı Haz. 21, 2011 2:48 pm | |
| Evet sizin favoriniz hangisi? _________________ ♥ RİCKY MARTİN ♥
|
|
 | |
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
Doğum Tarihi: 27/11/90
Puanı: 4813
 | Konu: Geri: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Perş. Haz. 23, 2011 6:35 pm | |
| no te miento  _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|
 | |
Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Cuma Haz. 24, 2011 2:20 pm | |
| şıklardan seçseydin keşke canım  onlarıda biliyoruz tabii ki ama hepsini yazmaya kalksam ohooo _________________ ♥ RİCKY MARTİN ♥
|
|
 | |
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Ptsi Haz. 27, 2011 11:43 pm | |
| yazacaksın o zaman  _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|
 | |
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Çarş. Haz. 29, 2011 12:17 pm | |
| sende oy ver bakalım gökçe seninki hangisi  _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|
 | |
Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Çarş. Haz. 29, 2011 12:30 pm | |
| tabii ki frio frio  bu şarkıya ve bu şarkıyı söylerkenki şovlarına bayılıyoruuuum !! _________________ ♥ RİCKY MARTİN ♥
|
|
 | |
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Çarş. Haz. 29, 2011 9:51 pm | |
| bende no te miento yu çok seviyom şarkıda biraz kız sesi gibi söylüyoya En estos ojos tu verás No tengo ganas de ocultar burasını kız gibi diyoya orayı çok seviyom _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|
 | |
Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Perş. Haz. 30, 2011 5:39 pm | |
| yerim onun kız gibi sesini yaaa _________________ ♥ RİCKY MARTİN ♥
|
|
 | |
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Perş. Haz. 30, 2011 6:39 pm | |
| o da seni yermiş ama görememiş bursada onca kişinin arasında seni  goya bana haber verecekdin neyse salla gitsin ya  _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|
 | |
Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Perş. Haz. 30, 2011 10:05 pm | |
| yiyeceğini bilsem azcık uğraşırdım kendimi farkettirmek için  _________________ ♥ RİCKY MARTİN ♥
|
|
 | |
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Perş. Haz. 30, 2011 10:13 pm | |
| hahaha  koleksiyonumun şimdiki haline bak yeniledim herşeyi orada bi baksana _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|
 | |
Admin Yönetici

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Perş. Haz. 30, 2011 10:16 pm | |
| hemen bakıyoruum  _________________ ♥ RİCKY MARTİN ♥
|
|
 | |
kayseriano Admin

çin astrolojisi: 
 | Konu: Geri: Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? Perş. Haz. 30, 2011 10:23 pm | |
| hadi hadi durman hata  _________________ adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol   adam gibi olanlara kapım herzaman açıktır ve eklyebilirler beni sohbet ve arkadaşlık için eğer öyle biri değilsen benden uzak allaha yakın ol |
|
 | |
| | Yeni Albüm Olan M.A.S ' tan Favori Şarkınız? | |
|